fbpx

Plaćanje i dostava

Pozdrav i dobrodošli na stranicu plaćanja i dostave! Ovdje možete pročitati neke detalje o putovanju Vaše narudžbe od trenutka kada ste napravili narudžbu do dostave na Vaša vrata. Za početak izaberite proizvod koji Vam se sviđa. Zatim ga stavite u korpu i prođite postupak plaćanja u nekoliko klikova. Dostupno je nekoliko načina plaćanja, tako da imate mogućnost izbora onoga koji Vam najbolje odgovara.

Dostava

Brza pošta

Dostava se vrši na sve adrese u BiH u suradnji sa Express One brzom poštom u roku 24-48 sati od slanja narudžbe. Sve pošiljke su osigurane od gubitka i oštečenja u dostavi. Za svaku pošiljku je naznačena opcija “Otvaranje paketa”, što znači da kupac može otvoriti paket prije preuzimanja, kako bi se uvjerio u ispravnost pošiljke. Ukoliko paket ne sadži naručene proizvode, kupac nije dužan preuzeti i platiti pošiljku. Za sve narudžbe preko 150 KM dostava je besplatna!

Načini plaćanja

Karticama

Platite karticama – jednokratno i na rate.
Jednokratno plaćanje za sve VISA, Mastercard i Maestro kartice, te do 24 rate za korisnike UniCreditCard platnih kartica Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa ( plaćanje na rate podiže cijenu od 2.30% do 8.10% u ovisnosti o broju rata ).

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Uplata na račun

Platite uplatom na račun po predračunu. Platiti možete putem internet bankarstva ili putem virmana/opće uplatnice. Nakon provjere narudžbe na mail ćete dobiti predračun za uplatu. Pošiljka se šalje po primitku uplate. Ovaj način plaćanja uglavnom koriste pravna lica.

Gotovina – pouzećem

Platite dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke. Sigurnost kupovine jamči opcija “Otvaranje paketa” što Vam omogućuje da pogledate sadržaj paketa kako bi se uvjerili u ispravnost pošiljke. Ukoliko pošiljka ne sadrži naručene artikle niste dužni preuzeti i platiti pošiljku.

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop