fbpx

Općenite informacije o ovom web-mjestu

Dragi korisnici, naša stranica izrađena je s namjerom da Vam olakša uvid u našu ponudu na što brži i jednostavniji način, bilo gdje, bilo kada i bilo kojom brzinom internetske veze. Posebna pozornost je posvećena dizajnu, kvaliteti izrade i pristupačnosti ovih web-stranica. Stranice zadovoljavaju najviše standarde primjenjive pri izradi internetskih stranica.
Prava na uporabu materijala na ovom web-mjestu pridržava tvrtka i oni ne smiju biti upotrebljeni bez izričitog pristanka tvrtke. Sve moralne obaveze proizlaze iz prethodno navedene napomene. Svi zaštitni znaci su vlasništvo njihovih uvaženih vlasnika. Tvrtka ne može biti odgovorna za točnost podataka na ovoj internetskoj stranici, stoga ih koristite na vlastitu odgovornost.

Podrška

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas da nam se obratite elektroničkom poštom na [email protected]. Na Vaš upit odgovoriti ćemo u najkraćem roku! Telefonsku podršku smo osigurali svakog radnog dana, od ponedjeljka do petka, od 7:30 do 15:30h, te subotom, od 7:30 do 13:30h, na telefon +387 (0) 63 113 513. Tvrtka Geo Spektar d.o.o. PDV broj: 272084280008. U daljnjem tekstu tvrtka.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.
Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om.Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u američkim dolarima te eurima.
Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu.
Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Cijena poštarine

Cijene dostave vrijede na području cijele Bosne i Hercegovine, a pošiljke dostavlja Express One d.o.o.
Dostava je u većini slučajeva 24 sati, iznimno 48 sata (ovisno o potvrdi narudžbe). Dostava se obavlja radnim danima od ponedjeljka do petka.

Za pošiljke u vrijednosti preko 150 KM DOSTAVA JE BESPLATNA, do 150 KM naplaćujemo 9 KM.

Plaćanje webshop

Naručene proizvode moguće je platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke, direktnom bankovnom transakcijom (uplatnicom ili internet bankarstvom), jednokratno karticama MasterCard®, Maestro® ili Visa te na rate za korisnike UniCreditCard platnih kartica Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa.

Sigurnost

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaprimanje potvrda narudžbe

Primit ćete konačnu e-mail potvrdu primitka narudžbe u najkraćem mogućem roku, tokom radnog vremena operatera. Molimo da ju sačuvate jer se od Vas mogu tražiti informacije iz nje. Ako ne primite ovaj e-mail obratite nam se na [email protected], tako da možemo istražiti i potvrditi da je Vaša narudžba poslana uspješno.

Cijene

Cijene koje su navedene na web stranici uključuju trenutnu stopu PDV-a. Zadržavamo pravo promjene cijene u bilo kojem trenutku. Iznos cijene je promjenjiv, uključujući sve promjene u stopi PDV-a.

Prikazivanje proizvoda

Uloženo je mnogo truda za točni prikaz svake stavke, no usprkos tome mogu se pojaviti male varijacije.
Sve mjere su okvirno navedene i reprodukcija boja je točna onoliko koliko to dopuštaju fotografski i izdavalački procesi.
Imajte na umu da može biti varijacije u bojama ovisno o kalibraciji i postavkama pojedinih ekrana.

Autorsko pravo

Sva prava, uključujući autorska prava, na ovim stranicama su u vlasništvu tvrtke.
Svako korištenje ove web stranice ili njezinog sadržaja, uključujući kopiranje ili skladištenje u cijelosti ili djelomično, osim za svoju osobnu, nekomercijalnu uporabu, zabranjena je bez dopuštenja tvrtke. Ne smijete mijenjati, distribuirati ili ponovno postavljati ništa na ovoj web stranici u bilo koju svrhu.

Dobno ograničenje

Artikle prodajemo samo odraslim osobama (tj. onima u dobi od 18 godina na više). Ako ste mlađi od 18 godina, možete koristiti ovu web stranicu samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika.
Davanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni. Protuzakonito je kupiti zabranjene proizvode ako ste mlađi od 18 godina ili za nekoga tko je mlađi.

Sigurnosni propisi

Svi proizvodi su u skladu s odgovarajućim sigurnosnim i potrošačkim propisima. Bit ćete obavješteni ukoliko je proizvod povučen iz prodaje iz bilo kojeg razloga.

Dostupnost

Svi artikli ovise o raspoloživosti.
Obavijestiti ćemo Vas, čim je prije moguće, ako roba koju ste naručili nije dostupna.

Poništenje

Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u Zakonu o zaštiti potrošača, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od 15 dana.
Ako želite otkazati narudžbu možete to učiniti kontaktiranjem naše korisničke podrške e-mailom na [email protected] ili nas nazovite na +387 (0) 63 113 513, koja će Vas rado savjetovati o procesu.

Povratak

Ako niste zadovoljni s proizvodom iz bilo kojeg razloga, povrat je moguć (u originalnom pakiranju) u roku od 15 dana od dana primitka robe, a mi ćemo Vam ga zamijeniti ili vratiti novac. Žao nam je što je poštarina nastala pri isporuci robe za vas izravni trošak, a ne može biti vraćena. U slučaju otkazivanja narudžbe, a prije preuzimanja robe od strane Express One d.o.o., niste dužni platiti poštarinu.
Specijalne narudžbe i personalizirani predmeti mogu biti vraćeni ili zamijenjeni samo ako su u kvaru. Vi ćete biti odgovorni za sve troškove vraćanja robe te ćete isto tako biti odgovorni za tu istu robu dok ne dođe u naše skladište. Preporučujemo da sačuvate poštansku potvrdu koju ćete dobiti prilikom povratka robe kao dokaz. Povratak novca ili zamjena robe će biti obavljena što je prije moguće nakon primitka povrata. Naša adresa je:  Trnska cesta 1, 88220 Široki Brijeg.

Odricanje od odgovornosti

U potpunosti se odričemo svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz web stranice ili je na bilo koji način vezana uz korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.
Nastojimo provjeriti točnost informacija na ovoj stranici. Međutim ne jamčimo da će ti podaci biti bez pogreške i da informacije, proizvodi i usluge objavljeni na ovoj web stranici mogu sadržavati netočnosti i tipološke pogreške.

Web stranica

Napravljeni su veliki napori kako bi se osiguralo da je ova web stranica osigurana od virusa i nedostataka, međutim, to ne može biti u potpunosti zajamčeno.
Nećemo biti odgovorni za bilo koji osobni gubitak ili štetu koja bi mogla nastati kao posljedica neuspjeha zaštitite Vaše lozinke ili računa s Vaše strane. Vi ste odgovorni za povjerljivost vaše lozinke i računa i svih aktivnosti koje se odvijaju pod Vašim računom.
Nećemo biti odgovorni za bilo koji osobni gubitak ili štetu računalne opreme koja bi mogla nastati kao posljedica korištenja ove web stranice.

Nadležnost

Ova web stranica, njen sadržaj i bilo koji ugovor nastao kao rezultat korištenja ove stranice su uređeni i tumačeni u skladu s BiH zakonom.

Ako imate bilo kakvih pitanja o bilo kojem aspektu našeg WebShop-a molimo da nas kontaktirate:

PDV broj: 272084280008
E-mail: [email protected]
Telefon: +387 (0) 63 113 513
Adresa: Trnska cesta 1, 88220 Široki Brijeg

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop